Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2020 / 01 / Vi i stallet

Vi i stallet

Finaldagen för Vi i stallet är framflyttat till 30 maj 2020. Vi i stallet är hästkunskapstävlingen för barn som är 9-13 år och tävlingen grundar sig på boken med samma namn. Tävlingen arrangeras av Skånes Ridsportförbunds ungdomssektion.

30 maj arrangerar Skånes Ridsportförbund Ungdomssektion (DUS) finalen av kunskapstävlingen Vi i stallet. Finalen hålls på Flyinge Kungsgård och fina priser delas ut till vinnarna och deras föreningar.

Så kolla med din ridlärare eller med ungdomssektionen i föreningen om ni skulle kunna vara med i tävlingen. Du och dina lagkompisar bör vara 9-13 år och ni ska vara 3-5 deltagare för att fylla ett lag. Är ni fler i föreningen som är intresserade så kan ni anmäla flera lag. Under tävlingen ges möjlighet till lässtöd för deltagare som behöver det.

Observera att sista dag för anmälan är den 17 maj, viktigt att ni anger kontaktuppgifter till lagledaren.

Läs mer om finaldagen och om tävlingen som helhet.

Välkomna.