Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2020 / 01 / Vi i stallet

Vi i stallet

Finaldag för Vi i stallet 25 april 2020.Vi i stallet är hästkunskapstävlingen för barn som är 9-13 år och tävlingen grundar sig på boken med samma namn. Tävlingen arrangeras av Skånes Ridsportförbunds ungdomssektion.

25 april arrangerar Skånes Ridsportförbund Ungdomssektion (DUS) finalen av kunskapstävlingen Vi i stallet. Finalen hålls på Flyinge Kungsgård och fina priser delas ut till vinnarna och deras föreningar.

Så kolla med din ridlärare eller med ungdomssektionen i föreningen om ni skulle kunna vara med i tävlingen. Du och dina lagkompisar bör vara 9-13 år och ni ska vara 3-5 deltagare för att fylla ett lag. Är ni fler i föreningen som är intresserade så kan ni anmäla flera lag. Under tävlingen ges möjlighet till lässtöd för deltagare som behöver det.

Observera att sista dag för anmälan är den 12/4, viktigt att ni anger kontaktuppgifter till lagledaren.

Läs mer om finaldagen och om tävlingen som helhet.

Välkomna.