Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2020 / 02 / RE:RIDE

RE:RIDE

Nu lanserar vi RE:RIDE, ett koncept framtaget tillsammans med 5 engagerade och inkluderande föreningar i Skåne. Idén går ut på att den som har kläder, skor, stövlar eller en säkerhetsväst som inte längre används lämnar det till RE:RIDE.

RE:RIDE är ett koncept som underlättar för oss inom ridsporten att både vara miljösmarta och göra det möjligt för fler att rida och vara i stallet.

Idén går ut på att den som har ridkläder, ridskor, stövlar eller en säkerhetsväst som inte längre används lämnar det till RE:RIDE. Den som vill kan ta det man behöver. På RE:RIDE är allt gratis och öppet för alla. Vill man så får man givetvis swisha en valfri slant till sin förening.

Läs mer om hur konceptet arbetats fram och hur ni kan bli en del av RE:RIDE familjen.