Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2020 / 07 / Ponnyallsvenskan Div 3 Dressyr

Ponnyallsvenskan Div 3 Dressyr

I år hade vi inte bara en vinnare i Ponnyallsvenskan Div 3 Dressyr utan två stycken. Stort GRATTIS till BÅDE Gärds RF lag 2 OCH Klippans RK (ovan) som har lyckats hålla kämparglöden på topp hela vägen in i mål! HEJA ER!

Första omgången gick redan innan världen på riktigt förstod omfattningen av den rådande pandemin. Gärds RF gick ut starkt och vann första delomgången på hemmaplan. Därefter blev det en lång, ofrivillig, tid för ännu mer finslipning inför de två sista omgångarna som kom igång strax efter att tävlingsmöjligheterna sakta öppnades upp.

Andra omgången, på Trelleborgs RF, vann Klippans RK och ställningen inför sista omgången, arrangerad av Källetorps RS, var mycket jämn. Klippans RK ledde med 1 poäng över Gärds RF och bakom dem låg Hässleholms HSF som var väldigt sugna på revansch.

7 poäng, 8 poäng och 11 poäng - Så såg de ut för de båda vinnande lagen. I olika omgångar dock.

Totalt samlade alltså Klippans RK och Gärds RF ihop 26 poäng. 
Hässleholms HSF kom starkt ikapp med totalt 24 poäng.

Stort grattis än en gång önskar vi de båda vinnande lagen!

Här finner ni alla deltävlingar och dess resultat.


Gärds RF - Foto: Kajsa Werngren

Agria Logga