Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2020 / 12 / Hästvälfärdsdag

Hästvälfärdsdag 10/2

”Hästens välfärd ska alltid sättas främst i allt vi gör inom
vår sport. Kunskap om god, säker och hållbar hästhållning ska genomsyra ridsporten”

Välkomna till en onlineföreläsning om arbetet i Hästvälfärdsrådet.

Onsdagen den 10 februari bjuder vi in er till en kväll där Hästvälfärdsrådet beskriver sitt uppdrag, hur de arbetar och inte minst vilka frågor som är aktuella just nu.

Peter Kallings - Förbundsveterinär och Peter Ljungcrantz - Ordförande för hästvälfärdsrådet gästar oss och berättar om arbetet med att säkerställa hästens välfärd som alltid har varit, är och kommer i framtiden vara den enskilt största utmaningen för en kvalitetssäkrad och hållbar utveckling inom ridsporten på alla nivåer.

Hästvälfärdsrådet skapades 2019 och har sedan dess jobbat med frågorna kopplat till kontinuerligt kvalitetssäkrad hästhållning och där ingår förslag för utveckling av bland annat besöksverksamhet och anläggningsfrågor för såväl tävlings- som ridskoleverksamhet. 

Varmt välkomna online.

Anmäl er här!

Pris:75kr  via swish 123 198 55 97 
Märk betalningen - Hästvälfärd