Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2021 / 04 / RYTTARRESPEKT

RYTTARRESPEKT

AMANDA PERSSON från Skanör-Falsterbo Ridklubb har utsetts till den person som i Ridskolecupen 2020 utan tvekan personifierar #ryttarrespekt. Eslövs Ridklubb lyfter fram Amandas #respekt och #glädje med motiveringen:

Amandas lånehäst från oss var mer än lovligt busig denna tävlingsdag och dessutom större än hon var van vid. Känslan var inte den bästa varken på framridningen eller på banan. Amanda gjorde hela tiden sitt bästa. Hon lyssnade på sin ridlärare och hon bet ihop och tog sig runt hela banan. Hela tiden med en trevlig attityd mot hästen. När allt var klart gav hon sin häst en klapp och sa att hon ändå var nöjd med sin insats.❤

Vi tycker Amanda är en god förebild för att hon visade mod och beslutsamhet- att våga fortsätta fast man är utanför sin komfortzon. Det var också härligt att se att hon verkligen kunde vara nöjd med sin prestation. När saker går dåligt är det vanligt att man nedvärderar sig själv och säger sådant som att man ”inte kan”. Det gjorde inte Amanda. Hon var stolt över att hon gjort så gott hon kunde med något hon inte gjort förut.
Dessutom red hon hela tiden mjukt, fint och balanserat! 😍

Vi är så stolta över alla våra otroliga ryttare och lite speciellt de som blivit nominerade till priset som är framtaget för att vi alla hela tiden ska leva med "RESPEKT för häst och människa"!

Amanda, GRATTIS till den fina utmärkelsen och till det fantastiska priset från Hööks.

Ryttarvärlden behöver fler som dig ❤🥰 

#hookedonhööks #skånesridsportförbund

*Ridskolecupen är en kunskapstävling där fokus ligger på att öka kunskapen om hästar och hästvälfärd.
**Ryttarrespekt står för hög säkerhet, etik och moral. Den skapar trivsel och trygghet och hjälper oss att arbeta tillsammans och för våra hästars bästa. Alla kan vara goda ambassadörer för ridsporten. Vi är bäst tillsammans! 🥰