Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2021 / 05 / Det vinnande teamet

Det vinnande teamet

Vissa team präglas av ett stort ansvarstagande där alla utstrålar ett högt engagemang, ett stort ömsesidigt förtroende och agerar professionellt.

18 augusti genomför vi årets träff för lagledare, lagryttare och hela teamet runtomkring så som föräldrar och medhjälpare. Men eftersom vi detta året har bjudit in Susanne Pettersson välkomna vi ALLA som vill ta del av hennes karismatiska föredrag om hur man skapar ett vinnande TEAM.

Det vinnande teamet
Vissa team präglas av ett stort ansvarstagande där alla utstrålar ett högt engagemang, ett stort ömsesidigt förtroende och agerar professionellt.
Teamet gör fantastiska prestationer och drar åt samma håll med glädje.
I denna föreläsning kommer Susanne med härlig energi att prata om vad som är viktigt för att få människor att må och prestera bra tillsammans!

Obligatorisk träff för alla lag & lagledare till hösten serier. Men alla är varmt välkomna.Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad föreläsare och vald till Årets kvinnliga talare 2018. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Uppdraget är att göra andra människor till hjältar.
Susanne agerar som konsult inom idrotten, näringslivet och offentliga sektorn. Hon är även verksam som mental rådgivare inom Svensk elitidrott där hon coachar aktiva och deras ledare. Hon jobbar för närvarande med ishockeylaget Frölunda.

Susanne är författare till böckerna:
Leda med förtroende, Ta fram kraften inom dig, Bryt ihop och kom igen, Dra åt samma håll och Presentera och Briljera. För vidare information: www.susannepettersson.com

Under träffen kommer vi även få en genomgång av de uppdaterade
seriereglerna inför höstens serier från vår hopp- och dressyrkommitté.
~ Ordförande: Markku Söderberg och Charlotte Hamilton ~

  • Var: Online
  • När: 18 augusti klockan 17.00 - 18.30
  • Målgrupp: Lagdeltagare - Lagledare - Medföljande - Föräldrar - ALLA
  • Kostnad: 0 kronor

Anmälningslänk

Anmäl er senast den 15 augusti. Observera våra anmälningsregler.