Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2021 / 06 / Torstensons

Torstensons Senior blir med Junior!

För våra unga hoppryttare kommer till hösten en ny cup – Torstensons Junior Cup!

Torstensons Senior cup har länge varit en av de roligaste tävlingsformerna för seniorer i Skåne. Torstensons Senior Cuper är lagtävlingen bestående av 3-4 ryttare med den gyllene åldern 40+. Ryttarna får inte ha tävlat 120 cm eller högre i hoppning och i dressyren får man inte tävlat MsvC under de senaste 5 åren. I hoppningen rids klassen i 110 cm bed A1a MEN med 30 cm sänkta hinder, det vill säga 80 cm högt.

Den stora nyheten nu är att Senior blir med Junior!

För våra unga hoppryttare kommer nämligen nu en ny cup – en Torstensons Junior Cup!
Tävlingarna kommer arrangeras i direkt anslutning till Torstensons Senior Cup. Samma bansträckning men med en höjd på de korrekta 110cm. Regelverket kommer bli mycket likt Torstensons Senior Cup men då med bland annat en viktig regeländring; Denna cup kommer vara öppen för juniorer. Som junior räknas ryttare tom det kalenderår ryttaren fyller 18 år. Utöver ära och berömmelse kommer det vinnande laget få en träningshelg kantrad med såväl hoppning, dressyr och markarbete arrangerad av Skånes Ridsportförbund.

GRATTIS TILL TILLÖKNINGEN!

Anmälningslänkar till denna serie och till höstens alla andra serier finner ni här! Sista dag för ordinarie anmälan är den 30/6.