Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2021 / 06 / Vi i stallet

Vi i stallet

Vi i stallet är hästkunskapstävlingen för barn som, från det år de fyller nio till och med det år då de fyller tretton, arrangeras av Skånes Ridsportförbunds ungdomssektion.
FINAL!!

Observera att sista dag för anmälan är den 16/9, viktigt att ni anger kontaktuppgifter till lagledaren. Lagledaren ansvarar för anmälan av laget, namn och uppgifter på lagdeltagare lämnas på plats under finaldagen. 

Priser i Distriktsmästerskapet: Vinnarlaget i varje distrikt vinner 2500:- till föreningens ungdomssektion. Medaljer delas ut till första-, andra- och tredjepristagarna. Alla deltagare får diplom och en liten present.

Läs mer om tävlingen och upplägget här!

Frågor: via e-post direkt till DUS alternativt till kansliet.

Varmt välkomna!! DUS – Distriktets Ungdomssektion