Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2021 / 07 / Sommar

Sommartider

Härliga dagar med hästar, familj och vänner - sommaren är här!

Stort tack till alla som har engagerat sig här i alla tvära kast under våren. Tävlingarna har nästan återgått till det normala och vi kan glädjas åt fler fina tävlingsstunder hos våra arrangörer. Vi ser ett stort engagemang och hopp inför höstens tävlings- och utbildnings-termin. Men innan dess ska vi njuta av sommar och många dagar av härliga bad med vänner.

Under sommaren har kansliet stängt från den 12 juli till den 8 augusti.

Propositioner

Arrangörer som vill ha sina propositioner godkända innan semestern måste skicka dem för granskning senast den 7 juli. En viss bevakning av mail och proppar kan komma att ske men dock i begränsad omfattning.

Aktuellt

Missa inte våra aktiviteter i sensommar och höst. Läs mer för ytterligare information och se sista dagen för anmälan.

Vi önskar er en riktigt fin och härlig sommar.

// Maria, Sara, Veronica och Suzanne