Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2021 / 11 / Ungdomsledarkurs i vår

Ungdomsledarkurs i vår

Är du ung och sugen på att lära dig mer om ledarskap och ridsport? Välkommen till vårens Ungdomsledarkurs!

Under tre helger möts vi och fördjupar oss inom ämnen som ledarskap, hur du lär ut och kommunicerar med barn och unga på bästa sätt, hur du planerar och genomför en aktivitet, hur du kan bidra till en trygg ridsport och mycket mer.


Under våren 2021 presenterades det nya och uppdaterade materialet ”Ledarskap för unga i ridsporten” som används i första hand till vår Ungdomsledarkurs. Materialet är framtaget för just dig som är ung ledare i ridsporten. Ledarskap för unga är en webbplats fylld med fakta, övningar, inspirationsfilmer och reflektionsfrågor kopplat till varje ämne.


Varmt välkommen till vårens kurs!

Sista dag för anmälan är den 24 februari.

Inbjudan till kursen och mer information finner du här!