Hem / Utbildning och event / Grönt kort / Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

När du gått en kurs och fått godkänt måste du skapa ett konto i TDB. Om du ligger som Ryttare under en annan användare i TDB ska du INTE skapa ett nytt konto eftersom du då redan har ett eget konto.

All registrering av nya Gröna kort kostar 100 kr som numera (fr.o.m. 1/1 -2020) betalas direkt till provledaren. När vi fått in verifikation från provledarna om godkända kursdeltagare registrerar vi direkt in dem i TDB förutsatt att det finns ett tdb-konto. 

Alla fysiska "gamla" Gröna Kort tagna innan 2011 ska läggas in i TDB-Tävlingsdatabasen. För att du ska kunna få licens eller anmäla dig till tävling måste du vara aktiverad i TDB samt att du har grönt kort. För att vi ska kunna aktivera dig måste du Först lägga upp ett konto i TDB. 

All registrering av Gröna kort i TDB kostar 100 kr som betalas via swish. Ta fram ditt fysiska Gröna kort, fotografera det och skicka till This is a mailto link samt swisha 100 kr i registreringsavgift (bifoga skärmdump på swish i mailet också) därefter lägger vi in det på ert tdb-konto.

Swish: 123 198 55 97